- This event has passed.
Suomalaisen elintarvikeketjun varautuminen kriiseissä
1.6.2022 | 12:30 - 13:45
Koronapandemia, vuoden 2021 heikko viljasato, elintarviketuotannon kustannusten voimakas nousu ja Ukrainan sota ovat eri mittakaavaisia kriisejä, jotka vaikuttavat elintarvikeketjuun ja sen huoltovarmuuteen.
Pyhäjärvi-instituutti ja Tampereen yliopisto kutsuu Sinut kuulemaan asiantuntijoiden esityksiä ja keskustelemaan keskiviikkona 1.6.2022 klo 12.30-13.45
Ohjelma:
12.30 Pyhäjärvi-instituutin sisältöjohtaja Marko Jori avaa tilaisuuden
12.35 eKETJU: tuottajien, elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan kehittämisehdotuksia kriisitilanteessa. Kehittämispäällikkö Sauli Jaakkola, Pyhäjärvi-instituutti
12.45 Ruokavalintojen muutokset koronapandemian aikana – terveysnäkökulma. Tutkijatohtori Laura Salmivaara, Helsingin yliopisto
13.00 Elintarviketuotannon varautuminen kriiseihin, mikä on ELVAR-ryhmien rooli? Varautumiskoordinaattori Matti Niskanen, Varsinais-Suomen ELY-keskus
13.15 Kommenttipuheenvuoro: Elintarviketeollisuuden tuotantotoimintojen jatkuvuuden hallinta. Liiketoimintajohtaja Petri Toivola, HKScan
13.25 Keskustelu
13.45 Tilaisuus päättyy
Ilmoittaudu 31.5. mennessä: https://link.webropol.com/s/elintarviketjun-varautuminen
eKETJU-hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) Satakuntaliiton kautta. Hankkeen toteuttavat Pyhäjärvi-instituutti ja Tampereen yliopisto 2021-2023